Onderwijs en supervisie

Onderwijs

Sinds maart 2023 ben ik gestart als trainer bij Drakentemmers. Dit is een expertiseplatform waar kennis gedeeld wordt over trauma- en gehechtheidsbehandeling bij kinderen en volwassenen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld. Ik geef daar diverse trainingen over trauma en over zelfzorg, maar ook begeleid ik vier leertrajecten voor trauma-ambassadeurs in de Vrouwenopvang, waarmee we traumasensitief werken landelijk proberen te stimuleren.

Daarnaast ben ik in 2023 gestart als docent bij de opleiding tot GZ-psycholoog kind en jeugd van de RINO groep Utrecht/Rotterdam. Daar geef ik les over Externaliserende stoornissen binnen het vak Psychopathologie en comorbiditeit.

Op verzoek kan ik zowel online als live bijscholing, workshops of deskundigheidsbevordering op mijn expertisegebied verzorgen. Tarieven zijn afhankelijk van de duur, aantal deelnemers en soort bijscholing. Neem bij interesse contact op voor de mogelijkheden.

Supervisie

Het is mogelijk om supervisie te volgen in het kader van de opleiding tot GZ-psycholoog en binnenkort ook in het kader van de opleiding tot schematherapeut en cognitief gedragstherapeut. Supervisie kan individueel of in groepsverband worden gevolgd. Dit kan zowel online als face to face.

Tarieven

Individuele supervisie per 45 minuten directe tijd: €100

Tweetallen – minimaal 60 minuten directe tijd: €87,50 per deelnemer

Drietallen – minimaal 90 minuten directe tijd: €87,50 per deelnemer

Voor informatie over mijn lidmaatschappen en registraties verwijs ik naar de pagina over mij.

Consultatie

Voor hulpverleners die hun kennis willen vergroten of vastlopen met een cliënt met persoonlijkheidsproblematiek, op het gebied van traumasensitief werken, het werken met gezinnen/relatie waarbinnen onveiligheid speelt of het perspectief van de pleger, bestaat naast scholing ook de mogelijkheid tot consultatie of begeleiding van intervisie gericht op dit onderwerp. Dit kan voor hulpverleners bij Veilig Thuis, jeugdhulpverleners, hulpverleners binnen de GGZ, huisartsen, psychiaters, psychotherapeuten, (klinisch) psychologen of binnen het forensische veld. Consultatie kan face to face, telefonisch of online. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we in een steeds complexer wordend werkveld als hulpverleners goed op onszelf letten en zorgen dat we onszelf op een gezonde manier kunnen blijven inzetten. Op dat vlak kan ik naar wens (training, workshop, intervisie, consult) ondersteunen.